Woensdag 1 januari 2020 in Vitelia Agrocultuur

Duurzaamheid doen we samen!

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker in de land- en tuinbouw en uiteraard óók in de boomkwekerij. Consumenten worden milieubewuster in hun aankoop van producten.

CO2 footprint belangrijk aspect bij ondernemersschap

Vitelia Agrocultuur maakt al geruime tijd bewuste keuzes in hun fabrikanten- en leveranciersselectie om proactief in te spelen op de steeds belangrijker wordende CO2 footprint discussie.
Onze organisatie profileert zich meer en meer als leverancier in duurzame oplossingen voor de boomkwekerij- en akkerbouwsector.

Consumenten worden namelijk steeds milieubewuster in hun aankoop van producten. Verpakkingen zijn daarbij uiteraard een belangrijk onderdeel.
Zo ook van de verpakking die om of bij een product geleverd wordt zoals plastic potten. Recyclebaarheid van oa: plastic potten is zeer belangrijk.
Eenmaal gerecycled, wordt deze grondstof weer hergebruikt voor de productie van nieuwe potten.

Vitelia Agrocultuur levert 100% recyclebare plantenpotten!

Deze innovatieve plantenpotten zijn gemaakt van gerecyclede PCR grondstof afkomstig van consumenten afval. (PCR=Post Consumer Recycling)
Als de plant uit de pot wordt gehaald en door de consument wordt weggegooid, komt de pot in het recyclingsysteem terecht zodat het plastic hergebruikt kan worden.

Dit is slechts één van de stappen in een duurzamere samenwerking met onze klanten. Wilt u meer weten over onze duurzame oplossingen die u kunt toepassen in uw bewuste CO2 footprint?

Vul dan onderstaand formulier in of neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Want duurzaam ondernemen doen we immers samen!

Neem contact op