Kennisdagen diverse sectoren

Graag houden we onze relaties op de hoogte van R&D resultaten die voor u en uw teelten van belang kunnen zijn. Dit doen we o.a. middels kennisdagen en periodieke email nieuwsbrieven.

Met de kennisdagen zorgt Vitelia Agrocultuur ervoor dat klanten en relaties op een laagdrempelige maar interessante wijze (vanuit de praktijk) kennis maken met noviteiten, ontwikkelingen en trends in de diverse sectoren. De kennis die wordt gedeeld tijdens deze dagen kent als basis de eigen onderzoeksagenda van Vitelia Agrocultuur. Daarnaast zal Cultus Crop Research enkele resultaten laten zien van haar laatste proeven, aangevuld met noviteiten van enkele fabrikanten en een inspirerende gastspreker.

Daarnaast worden er elk jaar in de periode november-januari winterlezingen gehouden met de actuele teelt strategieën voor de sectoren boomkwekerij, akkerbouw en rundveehouderij. Deze bijeenkomsten zullen tevens gelden ter verlenging van uw spuitlicentie.

Het decor vormt de eigen locatie in Hazerswoude-Dorp en Lottum, gecombineerd met een gastbedrijf in de nabije omgeving. Beide middagen komen ook in aanmerking voor verlenging van de spuitlicentie.

De kennisdagen zijn niet enkel bedoeld om kennis te delen met klanten, maar ook om in contact te treden met elkaar en vraagstukken te bespreken. Daarom worden beide middagen afgesloten met een hapje en een drankje voor eenieder.

Hieronder kunt u zich eenvoudig aanmelden voor de eerstvolgende kennisdagen boomkwekerij die Vitelia Agrocultuur organiseert in september 2019.
Maak onderstaand een keuze in de locatie en datum van uw voorkeur.