Datum Woensdag 21 september 2022
Tijdstip 12:30 uur tot 17:00 uur
Locatie Hazerswoude-Dorp

Boomkwekerij Kennisdag 2022 - regio Boskoop

De datum voor de jaarlijkse boomkwekerij kennisdag regio Boskoop is bekend. Deze kennisdag wordt georganiseerd door Vitelia Agrocultuur i.s.m. diverse partners.

De locatie waar de boomkwekerij kennisdag 2022 zal worden gehouden (regio Boskoop) is:

  • Vestiging Vitelia Agrocultuur Hazerswoude-Dorp, Denemarkenlaan 10, 2391 PZ Hazerswoude-Dorp

De tijden en het programma van de kennisdag zijn voorlopig nog onder voorbehoud en kan de komende weken nog aan veranderingen onderhevig zijn.

De kennisdag komt ook in aanmerking voor spuitlicentieverlenging binnen het thema teelt.

Voorlopig programma Kennisdag boomkwekerij

  1. Bemesting en plantweerbaarheid

    Voedingsstoffen zijn essentieel voor het kweken van gezonde gewassen. Niet alleen de bodemvoorraad is hierin belangrijk maar ook het aanbieden van plantbehoeftige voedingsstoffen kunnen de plantweerbaarheid beïnvloeden. Zowel DCM als ICL praten u bij over de rol van meststoffen in relatie tot plantweerbaarheid.

  2. Biostimulanten

    Wat zijn de belangrijkste bouwstenen van uw gewassen en welke rol kunnen de juiste biostimulanten hierin spelen? Er valt erg veel te vertellen over deze groep middelen die steeds belangrijker wordt. De rol en met name de ervaringen van de toeleverancier zijn hierin erg belangrijk. We willen u dan ook meenemen in deze ervaringen middels een heldere uitleg.

Aanmelden kan eenvoudig via onderstaand formulier.

Aanmeldformulier kennisdag regio Boskoop 21-9-2022

Deelname spuitlicentie
De kosten voor deelname aan spuitlicentieverlenging bedragen € 52,- excl. BTW. Na de kennismiddag zal per email aan u gefactureerd worden.
Vergeet niet uw spuitpas en identiteitsbewijs mee te nemen i.v.m. controle.