Kennisdagen diverse sectoren

Graag houden we onze relaties op de hoogte van R&D resultaten die voor u en uw teelten van belang kunnen zijn. Dit doen we o.a. middels kennisdagen en periodieke email nieuwsbrieven.

Met de kennisdagen laat Vitelia Agrocultuur klanten en relaties op een toegankelijke en boeiende manier kennismaken met innovaties, ontwikkelingen en trends in diverse sectoren. De gedeelde kennis is gebaseerd op Vitelia Agrocultuur's eigen onderzoeksagenda. Tijdens deze dagen werken we actief samen met partners zoals Cultus Crop Research, die regelmatig resultaten tonen van recente proeven. Het kennisdagprogramma omvat ook nieuwigheden van fabrikanten en presentaties van inspirerende gastsprekers.

Zie hieronder een video-impressie van de Vitelia Agrocultuur boomkwekerij kennisdag.

Daarnaast worden er elk jaar in de periode november-januari winterlezingen gehouden met de actuele teelt strategieën voor de sectoren boomkwekerij, akkerbouw en rundveehouderij. 

Het decor vormt de eigen locatie in Hazerswoude-Dorp en Lottum, gecombineerd met een gastbedrijf in de nabije omgeving. 

De kennisdagen zijn niet enkel bedoeld om kennis te delen met klanten, maar ook om in contact te treden met elkaar en vraagstukken te bespreken. Daarom worden beide middagen afgesloten met een hapje en een drankje voor eenieder.

Deze bijeenkomsten gelden tevens ter verlenging van uw spuitlicentie.

Bekijk in ons agenda overzicht welke kennisdagen er binnenkort op de rol staan.