Woensdag 21 november 2018 in Vitelia

Cultus organiseert spuitlicentiebijeenkomsten in winter

Nu het groeizame seizoen weer achter de rug is, krijgen veel kwekers en akkerbouwers weer wat tijd om hun kennis te vergroten en daarmee de benodigde spuitlicenties te verlengen voor een jaar. Cultus Agro Advies helpt daar graag bij.

Spuitlicentie wettelijk verplicht!

Akkerbouwers, boomkwekers en telers dienen wettelijk in het bezit te zijn van een geldige spuitlicentie als zij zelf o.a. de bespuitingen op hun bedrijf verzorgen. De meeste licenties moeten jaarlijks verlengd worden. Hiervoor dienen de spuitlicentie eigenaren hun kennis op peil te houden.
Cultus Agro Advies is met hun uitgebreide teeltkennis dé partner om deze kennis bij de doelgroep te onderhouden. Cultus is al jaren geaccrediteerd om spuitlicentiebijeenkomsten te organiseren.

Wintertijd is studietijd

Met het oog op timemanagement in de sector is de winterperiode daar bij uitstek de beste periode voor. De bijeenkomsten worden vooral in de regio's Boskoop, Zundert en Lottum georganiseerd aangezien de concentratie telers, kwekers en akkerbouwers in deze regio hoog is.

Het volledige programma van alle bijeenkomsten staat inmiddels online. De inschrijvingen zijn inmiddels gestart. Indien je jouw spuitlicentie binnenkort moet verlengen, schrijf je dan snel in want het aantal beschikbare plaatsen slinkt snel.