Maandag 22 maart 2021 in Vitelia Agrocultuur

‘Een modern klantenportaal moet klant specifiek zijn!’

Vitelia Agrocultuur lanceert nieuw online portaal

Vitelia Agrocultuur heeft in maart de uitrol van haar nieuwe online klantenportaal afgerond. Een handig klantenportaal + webshop in één. Een online portaal dat 24/7 de professionele  kweker en teler bedient.

Directeur John Pouwels legt uit: “In de ontwikkeling van het portaal hebben we met een aantal belangrijke zaken rekening gehouden. Onderscheid in doelgroepen, te weten klanten en prospects, is er daar één van. We hebben in het proces bijzonder veel aandacht gegeven aan klant specifieke functionaliteiten. Op basis van feedback en klantervaringen uit het veld zullen er doorlopend nieuwe producten en functionaliteiten worden toegevoegd.

Het portaal toont een compleet productassortiment van ruim 4.000 artikelen inclusief bestelmogelijkheid. Exclusief voor klanten is het online portaal voorzien van veel handige extra’s. Klanten krijgen in hun eigen account volledig inzicht in de bestelhistorie en status van actuele orders. Met het oog op wettelijke verplichtingen zijn handige koppelingen ontwikkeld zoals veiligheidsbladen, certificeringen en informatie over spuitlicenties.

Het portaal geeft de ondernemer snel en eenvoudig toegang tot alle administratieve informatie die voor de bedrijfsvoering relevant is.

De ‘niet-klant’ kan zonder in te loggen zoeken in het uitgebreide online productassortiment. Van ieder product of iedere productcombinatie kan een offerte aangevraagd worden. Uiteraard kan een prospect ook direct een klanten account aanvragen via het online portaal.

Met twee vestigingen op strategische Greenport plekken in Nederland kan Vitelia Agrocultuur als toeleverancier in de boomkwekerij, ruwvoerteelt, groenteteelt en akkerbouw snel en efficiënt haar klanten en relaties bedienen. Vitelia ziet het nieuwe online klantenportaal vooral als een ideaal verlengstuk van haar geroemde klantservice.

Het klantenportaal is bereikbaar via mijn.vitelia.nl.

Vraag direct account aan

Wilt u een persoonlijk account aanvragen voor ons klantenportaal? Stuur dan een mailtje naar: