Dinsdag 13 november 2018 in Vitelia Agrocultuur

Vitelia Agrocultuur versterkt zijn verkoop- én kenniskracht

Vitelia Agrocultuur versterkt zich met nieuwe medewerkers om de toenemende vraag vanuit de markt naar o.a. duurzaam kweken te kunnen beantwoorden. Het betreft een uitbreiding van zowel het team in Hazerswoude als haar team in Lottum.

De afgelopen jaren heeft Vitelia Agrocultuur samen met haar dochterbedrijf Cultus Agro Advies een vooraanstaande positie in de boomkwekerij weten op te bouwen. Vanuit twee vestigingen in Nederland, resp. Hazerswoude-Dorp en Lottum, is Vitelia Agrocultuur al jaren actief als servicegerichte leverancier in de boomkwekerijsector.

“Om deze positie de komende jaren te versterken en om de toenemende vraag vanuit de markt naar o.a. duurzaam kweken te kunnen beantwoorden investeert Vitelia Agrocultuur in uitbreiding van zowel het team in Hazerswoude als haar team in Lottum. Door samen te werken met de teeltspecialisten van Cultus Agro Advies kunnen we vanaf nu nog meer klanten helpen bij het invullen van hun (toekomstige) uitdagingen in de diverse teelten”, vertelt John Pouwels, directeur bij Vitelia Agrocultuur.

Per 19 november zal Stephan Evers in dienst treden op de locatie in Lottum. Stephan heeft de afgelopen jaren als accountmanager bij Soiltech te Biezenmortel gewerkt.
Sander de Pater start per 1 januari op de locatie in Hazerswoude. Sander heeft de afgelopen jaren als teeltmanager gewerkt bij Hoogeveen Plants BV te Hazerswoude-Dorp.