Kennisdagen diverse sectoren

Graag houden we onze relaties op de hoogte van R&D resultaten die voor u en uw teelten van belang kunnen zijn. Dit doen we o.a. middels kennisdagen en periodieke email nieuwsbrieven.

Met de kennisdagen zorgt Vitelia Agrocultuur ervoor dat klanten en relaties op een laagdrempelige maar interessante wijze (vanuit de praktijk) kennis maken met noviteiten, ontwikkelingen en trends in de diverse sectoren. De kennis die wordt gedeeld tijdens deze dagen kent als basis de eigen onderzoeksagenda van Vitelia Agrocultuur. Daarnaast zal Cultus Crop Research enkele resultaten laten zien van haar laatste proeven, aangevuld met noviteiten van enkele fabrikanten en een inspirerende gastspreker.

Daarnaast worden er elk jaar in de periode november-januari winterlezingen gehouden met de actuele teelt strategieën voor de sectoren boomkwekerij, akkerbouw en rundveehouderij. 

Het decor vormt de eigen locatie in Hazerswoude-Dorp en Lottum, gecombineerd met een gastbedrijf in de nabije omgeving. 

De kennisdagen zijn niet enkel bedoeld om kennis te delen met klanten, maar ook om in contact te treden met elkaar en vraagstukken te bespreken. Daarom worden beide middagen afgesloten met een hapje en een drankje voor eenieder.

Deze bijeenkomsten gelden tevens ter verlenging van uw spuitlicentie.

Bekijk in ons agenda overzicht welke kennisdagen er binnenkort op de rol staan.