Loonwerk

De loonwerker is een belangrijke schakel tussen Vitelia Agrocultuur en de akkerbouwer, rundveehouder, boomkweker en tuinder. Wij bieden een compleet pakket aan producten voor de loonwerker. Zo kunt u bij ons terecht voor maiszaad, graszaad, gewasbescherming, meststoffen en inkuilbenodigdheden. Naast deze producten zijn wij uw partner voor kennis en advies in akkerbouw, ruwvoerteelt en boomteelt. Doordat we onderdeel uitmaken van de kennis- en inkooporganisatie CropSolutions, zijn we in staat om de loonwerker nog beter van dienst zijn.

Gewasbescherming

Om een kwalitatief hoogwaardig product te kunnen telen, is het zorgvuldig uitvoeren van gewasbescherming van groot belang. Vitelia Agrocultuur biedt chemische, biologische en plantversterkende middelen aan in de categorie gewasbeschermingsmiddelen.

Bodem en bemesting

Bemesting is een essentieel onderdeel voor de groei en gezondheid van uw gewassen. U kunt daarom bij ons terecht voor enkelvoudige en samengestelde meststoffen, gecoate meststoffen in bulk, bigbags en gezakt. Daarnaast leveren we diverse grondverbeteraars zoals compost en kalk.

Onder de naam Foliplus kunnen wij u uitgebalanceerde bladmeststoffen leveren. Foliplus meststoffen kunnen door hun snelle werking ingezet worden als aanvulling of bij een reeds zichtbaar gebrek. In beide gevallen werken ze zo opbrengst- en kwaliteit verhogend, ook onder moeilijke groeiomstandigheden als extreme droogte of regenval.

Zaaizaden

Vitelia Agrocultuur biedt een ruim assortiment aan zaaizaden. Zaaizaden kunnen gebruikt worden voor verschillende doeleinden. 

Bekijk hier onze zaaizaden producten »

Maisrassen

Vitelia Agrocultuur heeft voor u een aantrekkelijk maisrassenpakket samengesteld. Hierin zijn acht toprassen opgenomen. Naast zetmeelopbrengst en voederwaarde zijn de rassen geselecteerd op basis van de landbouwkundige eigenschappen.

Graszaad

Vitelia Agrocultuur beschikt over een uitgebreid assortiment extra graszaadmengsels. Voor ieder gebruiksdoel is er een uniek mengsel beschikbaar.

Enkele voordelen:
• Pakket naar behoefte
• Zeer smakelijk vanwege hoge roestindex 8+
• ‘Extra’-pakket met Gro-max voor snelle kieming

Klik hier voor onze folder met complete assortiment »

Bedrijfsbenodigdheden

Wij leveren voor elke teeltfase de benodigde materialen. Denk hierbij aan de beste spades, bedrijfskleding, afrastering of andere hulpmiddelen. Voor advies en productinformatie kunt u contact opnemen met een van onze verkoopadviseurs.