Rundveehouderij

In de regio Zuidoost Nederland zijn wij actief in de rundveesector. Samen met de adviseurs van Vitelia Voeders bieden we een compleet pakket aan producten voor de rundveehouder. Producten die wij bieden zijn mais- en graszaad, gewasbescherming, meststoffen en inkuilbenodigdheden. Naast deze producten zijn wij uw partner voor kennis en advies in ruwvoerteelt. Doordat we onderdeel uitmaken van de kennis- en inkooporganisatie CropSolutions, zijn we in staat om de rundveehouder in de regio Zuidoost Nederland nog beter van dienst zijn.

Gewasbescherming

Gewasbescherming is van groot belang om uw producten goed te kunnen telen. Vitelia Agrocultuur beschikt over een groot assortiment aan gewasbeschermingsmiddelen voor uw maisteelt en grasteelt. Denkt u hierbij niet alleen aan chemische, maar ook aan biologische en plantversterkende middelen.

Bodem en bemesting

Bemesting is een essentieel onderdeel voor de groei en gezondheid van uw gewassen. U kunt bij ons terecht voor onder andere enkelvoudige en samengestelde meststoffen, gecoate meststoffen in bulk, bigbags en gezakt. Daarnaast leveren we diverse grondverbeteraars zoals compost en kalk. Alles om uw gewassen te ondersteunen!

Onder de naam Foliplus kunnen wij u uitgebalanceerde bladmeststoffen leveren. Foliplus meststoffen kunnen door hun snelle werking ingezet worden als aanvulling of bij een reeds zichtbaar gebrek. In beide gevallen werken ze zo opbrengst- en kwaliteit verhogend, ook onder moeilijke groeiomstandigheden als extreme droogte of regenval.

Zaaizaden

Vitelia Agrocultuur biedt een ruim assortiment aan graszaad en maiszaad. Zo hebben wij voor u een aantrekkelijk maisrassenpakket samengesteld. Hierin zijn acht toprassen opgenomen. Naast zetmeelopbrengst en voederwaarde zijn de rassen geselecteerd op basis van de landbouwkundige eigenschappen. Graag bepalen we samen met u welk ras het beste bij uw bedrijf past.

Graszaad

Vitelia Agrocultuur beschikt over een uitgebreid assortiment extra graszaadmengsels. Voor ieder gebruiksdoel in de professionele veehouderij is er een uniek mengsel beschikbaar.

Enkele voordelen:
• Pakket naar behoefte
• Zeer smakelijk vanwege hoge roestindex 8+
• ‘Extra’-pakket met Gro-max voor snelle kieming

Voor uw gras of maiskuil leveren we u de passende folie. Daarnaast kunnen we u een assortiment toevoegmiddelen leveren van Pionier: Bonsilage.

Heeft u vragen over de juiste toepassing, vraag het onze adviseurs.

Bedrijfsbenodigdheden

Wij leveren voor elke teeltfase de benodigde materialen. Denk hierbij aan de beste spades, bedrijfskleding, afrastering of andere hulpmiddelen. Voor advies en productinformatie kunt u contact opnemen met een van onze verkoopadviseurs.