Vitelia Agrocultuur

Vitelia Agrocultuur is een handelsbedrijf. Wij leveren alle benodigde producten voor boom- en sierteeltkwekers, akkerbouwers, rundveehouders en loonwerkers. Daarnaast werken we samen met andere gerenommeerde partijen in onze sector. Hierdoor ontstaat inkoop- en kenniskracht.

Vestigingen in Lottum en Hazerswoude-Dorp

Vanuit onze twee vestigingen in Hazerswoude-Dorp en Lottum bieden wij een compleet assortiment voor uw bedrijf. Met een ruime voorraad aan producten en flexibele service kunnen wij snel inspelen op uw wensen. Heeft u behoefte aan een passend advies of maatwerk producten? Dan staat Vitelia Agrocultuur voor u klaar.

Samenwerken in de agrarische sector

Onze mensen zetten zich elke dag weer in om u als klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Maar wij zijn niet alleen. Vitelia Agrocultuur maakt onderdeel uit van Coöperatie Vitelia, een Coöperatie die zich volledig gespecialiseerd heeft op de agrarische sector met de bedrijven Vitelia Voeders, Vitelia Winkel en Vitelia Agrocultuur.

Kortom, “Wij zijn Vitelia Agrocultuur” betekent dat we graag samenwerken met u en met onze partners om het hoogste rendement voor uw teelt te behalen.

Lid van...

Samenwerking in de agrarische sector betekent voor ons ook dat wij lid zijn van VTTB, Vereniging voor Tuinbouw Toeleveringsbedrijven. VTTB komt op voor de belangen van Tuinbouw Toeleveringsbedrijven waardoor we u als klant het beste kunnen blijven voor zien van uw producten. Wilt u weten wat zij allemaal doen? Klik dan hier.

Daarnaast zijn we ook lid van Vereniging Agrodis, een belangenbehartiger op het gebied van gewasbescherming. Met dit lidmaatschap kunnen wij u optimaal adviseren over duurzame gewasbescherming. Nieuwsgierig? Klik hier voor meer informatie.